113. zbor Modré hory Bratislava – Petržalka

Blog

Zoznam blogov

Hebký dotyk (20.-21.4.2018)

1.5.2018 Apple

V piatok, 21.4.2018 sme sa po škole o 15:00 stretli na Hlavnej vlakovej stanici v Bratislave a o 16:00 sme sa vybrali vlakom do Ružomberka. Cestou vo vlaku sme hrali super hry, a tak nám cesta ubehla rýchlo. Keď sme dorazili do Ružomberka, vystúpili sme z rýchlika a pešo šli do klubovne skautov z Ružomberka. Došli sme ku klubovni, nikto tam nebol, a tak sme si opäť zahrali hry a to Ninjovia a Znamenia. Potom sme dostali kľúče a vošli sme do vnútra. Pozreli sme si klubovňu a zistili, že tam je aj Skautské múzeum.

IMG_9554Samozrejme, že sme sa doň išli pozrieť. Bolo fakt veľmi pekné. Od ružomberských skautov sme dostali za úlohu poskladať rozloženú figurínu, jasné že sme sa do toho pustili, bola to veľká zábava. Po večeri sme si zahrali hru a tento raz to bol TVISTER. Bola to veľká sranda, ako sme boli povykrúcaní a pozapletaní. Ďalšia hra, ktorú sme si zahrali boli AKTIVITY, ktoré sme hrali dlho do noci.

IMG_9933V sobotu ráno sme sa zobudili a začali upratovať klubovňu, bola to fuška. Potom sme sa vybrali na vlak do Liptovského Mikuláša do cieľa nášho výletu, ZOO Kontakt. Vystúpili sme z vlaku a pešky sme išli až do ZOO Kontakt. Keď sme tam dorazili, boli sme úplne nadšení. Bolo tam fakt veľa krásnych zvierat, kengury, opice, zajačikovia..... Najdlhšie sme čakali v rade na malé medvede a malé levy lebo mali spoločnú ohradu.

Keď sme si všetko pozreli vybrali sme sa naspäť do Bratislavy. Cestou späť sme tiež hrali hry a cesta nám ubehla rýchlejšie. Nakoniec sme došli naspäť na vlakovú stanicu, a tam sme sa rozlúčili a rozišli všetci domov.

BOL TO SUPER VÍKEND.

Fotky z podujatia