113. zbor Modré hory Bratislava – Petržalka

Blog

Zoznam blogov

Výlet do Karpát

6.5.2022 Poirot

19.3. 2022 sme sa všetci stretli aby sme sa rozdelili do tímov a vydali sa na nebezpečnú cestu podľa starej pirátskej mapy. Stačí si len vymyslieť meno lode a vyraziť!

Ale ako pravá posádka potrebujeme aj kvalitné lode. Tak sme si ich urobili z toho čo sme v lese našli. Dôležitý bol design ale aj výdrž, ktorá sa testovala skúškou. Všetky pirátske lode vydržali, tak sme sa mohli posunúť ďalej.
Ale pretože na takej lodi sa šíria aj choroby a infekcie, tak sme si každý jednu vylosovali. Napríklad naša loď mala 1 krívajúceho, 1 beznohého a 2 bezrukých. V tejto zostave sme vyšli až na pozorovateľňu nad Pánovou lúkou. Cestou späť na lúku sme išli podobným spôsobom.
Potom nás čakala opekačka, počas ktorej sme boli aj na love rýb (marshmellow).

Neskôr sme sa posúvali ďalej. Nakoniec sme našli aj veľký poklad po našom kapitánovi. Cestu nám však zastúpili ďalší piráti, ktorí mali záujem o poklad. Bitku sme nakoniec spoločne vyhrali. Potom nás čakal ešte jeden boj. Tentoraz v našich tímoch proti iným tímom. Podľa toho kto vyhral a kto prehral, sme si rozdelili naozaj úžasný poklad - sladkosti!.

Na záver musím dodať, že to bol prvý výlet po dlhej dobe, a ja som si ho na trase Marianka – Rača veľmi užil.