113. zbor Modré hory Bratislava – Petržalka

Blog

Zoznam blogov

Odborková trojdňovka (24.-26.1.2020)

9.2.2020 Ron

V piatok 24. 1. V poobedných hodinách sme sa všetci zišli na Hlavnej stanici. Boli tam Mišo, Srnka, Kiwi, Potky, Mária, Zuzka a ja – Ron. Matúš, Gabča a Adel nás mali na starosti, čo je úloha, ktorú im teda nezávidím. Skontrolovali sme, či máme všetko a vyrazili sme na vlak. O malú chvíľu sme boli v Pezinku. Všetci sme sa tešili na víkend plný zážitkov a s týmto pocitom sme vyrazili do klubovne.

Keď sme prišli, tak sme zistili, že majú veľkú klubovňu s veľkou spoločenskou miestnosťou. Keď sme sa vybalili, tak nás Adel zavolala, aby sme si vybrali odborky. Matúš mal Hudobníka a Športovca, Gabča mala Ručné práce a Výtvarníka a Adel mala Herca a Spoločenské hry. Ja osobne som si vybral Hudobníka a Spoločenské hry. Večer sme mali voľno a hrali sme spoločenské hry. Hrali sme Twister Activity a Air hockey (až na to, že okraje boli z lavičiek a hralo sa to na zemi). Bolo tam veľa srandy a všetci si to užili. Spať sme išli po polnoci.
Ráno okolo ôsmej nás zobudili a mali sme rannú rozcvičku, na ktorej sme hrali veľké piškvoriky. Museli sme bežať s ceruzkami svojej farby a vyhrať. Potom sme išli robiť odborky. Na Hudobníka som prišiel ja a Potky. Matúš nám dal za úlohu napísať text pre našu pesničku. Potom prišla Apple aj s gitarou. Vymýšľať text bola zábava, ale bolo to aj ťažké. Po tom, ako sme urobili text, išli sme na obed.
Poobede nás zavolali na tajnú hru. Zobrali nás von bez toho, aby sme vedeli, čo sa bude diať. Celá hra bola o tom, že si si zobral papier a splnil si čo na ňom bolo. Tím, čo mal viac bodov, vyhral. Po hre sme sa vrátili k odborkám. K spievaniu sa pripojili aj Matúš, Gabča a Adel. Herci nám predviedli scénky. Potom sme mali pár vecí, ktoré robíme na letnom tábore neekologicky a to sme sa snažili vyriešiť. Napríklad odhadzujeme toaletný papier do jamy ale teraz budeme používať rozložiteľný. Na večeru bola pizza.
Posledný deň sme iba upratovali a balili sa. Celá trojdňovka bola super. Nechcelo sa mi odísť. Dúfam že ďalší rok sa ku nám pripojíš aj ty. Tešíme sa na teba ❤.