113. zbor Modré hory Bratislava – Petržalka

Blog

Zoznam blogov

Vlčiacka prespávačka (8.-9.12.2018)

12.12.2018 Adelka

Vlčiacka prespávačka ALEBO výzva pre radcov vĺčat.... Ale teraz tu poviem, ako sme to nakoniec zvládli. Stretávka bola o piatej poobede so štyrmi kusmi detí: Miško, Jurko, Emilko, Andrej Ko v pomere k vedúcim: Šimon a ja. Zložili sme si veci a šup von, kde už bola dobrá tma na hranie nočnej hry. Hľadali sme čísielka a spolu s nimi svietiace paličky, z ktorých mali vĺčatá ohromnú radosť, keď si ich mohli ponechať. Cieľom nočnej hry bolo dostať sa na futbalové ihrisko na Černyševského pri škole, ale keďže je v rekonštrukcii, našli sme si rýchlo iné miesto, a tam sa vybehali do sýtosti pomocou hier. Približne o siedmej sme sa začali vracať do klubovne.

Nasledovala činnosť pri ktorej sme spotrebovali malé figúrky. Výroba mydiel. Sama som bola prekvapená, ako im to dobre išlo, vyrobili sme téčedéčko a aj pre seba domov urobili. Následne sme upratali a začali chystať veci na filmík. Dopozerali sme Ant mena a Pata a Mata a šli pekne spať. 
Ráno sme vstali, dali hygienu a krátku prechádzku na hľadanie Andrej Kových vecí. Rozlúčili sme sa, zobrali so sebou výrobky, a takto sme ukončili našu vlčiacku prespávačku.