113. zbor Modré hory Bratislava – Petržalka

Blog

Zoznam blogov

Prespávačka v Stupave (21.-22.9.2018)

23.9.2018 Jerguš

Stretli sme sa na Autobusovej stanici Mlynské Nivy v piatok o 17:15. Boli tam Morča, Srnka, Kivi, Mia, Potki, Kaja, Barča, Adela a ja. Odtiaľ sme cestovali do Stupavy. Keď sme vystúpili, čakala nás tam ešte Apple, ktorú priviezla mama. Tá sa nám ponúkla, že nám vyvezie batohy, ale kým sme my za 45 minút vyšliapali na Teov pozemok, ona sa stratila a ešte hodinu sme na ňu čakali.

Keď prišla, postavili sme stany a potom sme si opekali a rozprávali. Neskôr sme mali ležať 5 až 10 minút na zemi a počúvať okolie. Potom sme hrali kvíz a  Teo hral pri ohni na gitare.
V noci strašne fúkalo, až som sa na to zobudil. Kaja celú noc nespala, stále im odfukovalo strechu stanu, tak sa ho snažila pripevniť. Aj nám sa uvoľnil kolík a keď nad ránom pršalo, aj nám trochu natieklo do stanu. Našťastie nikomu neodfúklo celý stan.
Ráno sme sa najedli a začali baliť. Cesta dole trvala 30 minút. Zastavili sme sa aj na zmrzline v Stupave. Nevedeli sme, kde je zástavka na cestu naspäť, tak sa Kaja niekoho spýtala, a napokon sme prišli šťastlivo domov. 
Bola to super prespávačka!
Fotky z podujatia: